22.02.2011

Castiga bani cu NeoBux


castiga bani online cu neobuxDespre NeoBux
Neobux este cel mai sigur, mai performant si mai corect site PTC (Paid To Click), cea mai simplă metodă de a face bani pe net, doar vizualizând câteva reclame zilnic.

Pentru a te convinge că acest site chiar plătește membrii, poți vedea pe Forumul pagini NeoBux sau direct de AICI cateva mii de dovezi de plată, postate de către membrii mulțumiți de acest serviciu.
Se poate observa acolo chiar și una dintre cele mai mari plăţi efectuate către un user, si anume suma de peste 5000$ (da, cinci mii dolari). De asemenea puteti da cautare pe Youtube si veti gasi sute de exemple de plata catre banca online PayPal de la Neobux. Nu ai cont PayPal? deschide unul acum , in acest cont vei primi banii castigati in NeoBux si de aici transferati pe cardul tau in Romania) Aici Cont PayPal.

Site-ul plătește membrii cu 1 cent pentru fiecare reclamă vizualizată pentru 30 secunde. Pe zi sunt afișate maxim 7 reclame, pentru conturile Standard, si dublu pentru cele Golden.
Fa-ti timp 10 minute pentru a da 5-6 click-uri zilnic pe nişte reclame, poţi face uşor bani pe net din confortul casei tau, stand in faţa calculatorului.
Cum poţi castiga mai multi dolari cu Neobux ? Simplu: referalii. Aceştia sunt persoane de pe urma cărora eşti plătit la fiecare click pe care ei îl dau.
ATENTIE!!! Regula de aur este sa intri zilnic pe site si sa vizualizezi reclamele, asa vei primi castigul de la referali tai.

Exemplu de inregistrare: click pe "Register"

exemplu inregistrare neobux

Dupa ce dati click pe "continue" se deschide o noua fereastra vezi exemplul de mai jos (Atentie! nu inchide fereastra). In acelasi timp vei primi pe mail un cod de confirmare pe care trebuie sa-l introduci in spatiul " Validation code".


Dupa finalizarea inregistrarii urmeaza conectarea la noul cont: click pe "Login"
logare neobux

Verifica datele de logare inainte de a apasa butonul " submit "

Vizualizare reclame:
Odata ce te-ai autentificat, poti incepe sa castigi bani, vizualizand reclamele puse la dispozitie(intre 4 si maxim 6 pentru contul standard sau 9-10 contul gold). Click pe "View Advertisements". Pentru a vizualiza reclama trebuie sa faci click pe ea:

si apoi pe bulina rosie, ca in exemplul urmator:

Asteapta ca banda de progres neobux sa ajunga la capat afisand creditarea contului, altfel nu vei fi platit.

Repeta acest lucru pentru toate reclamele.
Nu deschide doua reclame in acelasi timp, risti sa pierzi creditul pentru prima deschisa (vei fi nevoit sa repeti operatia).

Daca te-ai hotarat sa castigi bani cu NeoBux inscriete. Am si o surpriza placuta pentru tine cand ajugi la 200 de reclame vizualizate te premiez cu 1$. Imi trimiti prim email datele tale (username si adresa ta de PayPal) si eu te platesc.

Bannerul de mai jos afiseaza castigul meu in timp real il poti urmari zilnic.

0 comentarios:

Concurs eMAG.ro

Noul concurs la eMAG cu premi saptamanale.