24.02.2011

Marketing pe Internet


bani pe internet cu geostingGeoSting Ai o multime de prieteni? Nici o problemă! Vom plăti pe fiecare in parte! Este distractiv si este 100% gratuit!

Ce este mai exact GeoString si cum pot face bani?
GeoString este o companie de marketing online, pentru agenţii de publicitate. Agenţiile de publicitate ne plătesc pentru fiecare persoană care citeste mesajele lor. Prin utilizarea sistemului nostru de afiliere tu catigi bani gratis, si prietenii tai la fel, cu cat mai multi invitati cu atat catigurile sunt mai mari.

Este serios? Ve-ţi da GRATUIT BANI doar pentru inregistrarea unui cont?
Absolut. Descide un cont gratuit si iti vom da 10 dolari la inscriere.

Trebuie sa platestc o taxa de inscriere?
Nu vi se cere nici o taxa este gratis nu cumparati sau nu vindeti ceva pentru a castiga bani.

Cât de multi bani pot castiga?
Castigul este nelimitat, cu cat aduci in sistem mai multi referali cu atat mai mul catigi. In pagina principala de GeoSting vei gasi un calculator cu ajutorul caruia poti face un calcul exact al viitorului castig.

Acest lucru suna prea frumos ca să fie adevărat. Cum ma plateste dacă totul este gratuit?
Dai click reclamele pe partea dreaptă, şi partea de jos a acestei pagini. Aceste agenţii de publicitate plătesc pentru vizitarea reclamele lor de tine si prietenii tai. Veniturile din aceste anunţuri sunt utilizate pentru a plăti comisioane membrilor nostri.In fiecare zi de marţi vei primi un e-mail cu un link către site-ul nostru,si in care vi se cere să faceţi clic.

Nu este nevoie de a cumpara ceva de la agenţii de publicitate?
Categoric nu,tu trebuie dar sa vizitezi respectiva reclama prin a da un clic pe ea.Daca esti interesat de un produs atunci este decizia ta daca cumperi sau nu, GeoSting nu te obliga la nimic.

Pentru inregistrare pe GeoSting aici sau daca preferi clic pe banner.

0 comentarios:

Concurs eMAG.ro

Noul concurs la eMAG cu premi saptamanale.