25.02.2011

Bani online cu IncraseBux

castiga bani cu incrasebuxINCRASEBUX lleva más de un año funcionando, tiempo en que ha crecido constantemente, llegando hoy a tener 160.000 usuarios que confían en él.">IncraseBux este online de un an , timp in care a crescut în mod constant, ajungand la 160000 utilizatori care au incredere in el. Banii se primesc in momentul in care ai acumulat minim $ 2, plata se face instantaneu, folosind 3 opţiuni de plată, Alertpay, Paypal, iar acum si prin Routepay.

Te poti inregistra in acest moment clic IncraseBux sau continua sa citesti informatiile pana la sfarsit.

Trebuie să completeze un formular (un exemplu in imaginea de mai jos) unde trebuie sa scri,un nume, o parola (conţină doar litere şi numere, nu pune caractere speciale), atât numele şi parola folosite pentru a accesa contul tau.În cele din urmă introduce numere şi litere din caseta si clic pe "Register Account".
inregistrare ptc incrasebuxVei primi un email de confirmare dupa ce l-ai confirmat poti merge la sectiunea de logare, introdu numele cu care te-ai inregistrat si parola,adauga si numerele si literele care apar in imagine sunt elemente de securitate.

login incrasebux
Pentru a vedea anunturile mergi la sectiunea "SurfAds" clic pe ea si te trimite la pagina cu cele 5 anunturi publicitare. Intra zilnic aici pentru a vedea anunturile si a acumula bani.

anunturi publicitare incrasebuxDa clic pe un anunt si vei ca apare o bulina rosie clic pe ea si astepti aproximativ 30 secunde, si asa mai departe cu restul anunturilor.

Cum se fac platile ?
1º Minim 2$; 2º Minim 5$; 3º Minim 7$; 4º Minim 10$ si de aici inainte cand ajungi la minim 10$ poti cere retragerea banilor.

Asta este tot.
Inscriete si incepi sa castigi bani pe Internet,clic banner pentru inregistrare.

0 comentarios:

Concurs eMAG.ro

Noul concurs la eMAG cu premi saptamanale.